Home / Brummen-Regiobode / Inschrijving Pinksterfestival Brummen geopend

Inschrijving Pinksterfestival Brummen geopend

BRUMMEN – De inschrijving voor het Pinksterfestival in Brummen is geopend. Wie wil meedoen aan TheaterLokaal, de kunstmarkt of de Pinkstermarkt, kan zich aanmelden via de website.

Het Pinksterfestival vindt dit jaar plaats van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juni. Het hele weekend staat weer bol van de activiteiten, leuke markten, muziek en theater. Deelnemers kunnen zich inschrijven om een bijdrage te leveren aan de verschillende onderdelen.
TheaterLokaal wordt gehouden op zaterdag 8 juni. Er komen weer theaterwagens op het Marktplein, waar lokale artiesten kunnen laten horen en zien wat ze kunnen. Toneel, muziek, cabaret en dans, alles wat op een paar vierkante meters kan worden uitgevoerd, is mogelijk.
De Kunstmarkt is op zondagmiddag. Bezoekers uit de wijde omgeving komen kijken naar de kramen van kunstenaars die hun werk laten zien. Amateurs en professionals kunnen een plekje huren en hier hun kunst tonen en verkopen.
Tot slot is er de grote Pinkstermarkt op maandag 10 juni. Er hebben zich al tientallen ondernemers aangemeld om een kraam te huren, maar er is nog plek. De organisatie streeft naar een breed aanbod. Ook goede doelen en vrijwilligersorganisaties krijgen de kans om zich vanaf een kraampje te promoten.
Inschrijven voor één van deze onderdelen kan via www.pinksterfestivalbrummen.nl. Hier is ook alle informatie over het programma te vinden.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.