Home / Brummen-Regiobode / Informatiebijeenkomst over Woonvisie Brummen

Informatiebijeenkomst over Woonvisie Brummen

GEM.BRUMMEN – De gemeente Brummen vindt dat haar Woonvisie toe is aan een update. Daarom houdt de gemeente een informatiebijeenkomst op maandag 1 april van 19.00 tot 21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Brummen. Inwoners zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn.

De gemeente heeft de Woonvisie 2016-2025 een paar jaar geleden opgesteld samen met de woningstichting en huurdersbelangenvereniging. Ook inwoners en andere belangenorganisaties hebben uitgebreid mee kunnen praten. Tijdens verschillende bijeenkomsten hebben zij aangegeven hoe Brummen er in 2025 uit moet zien op het gebied van wonen en welke onderwerpen belangrijk zijn om dit te bereiken. De Woonvisie beschrijft dus een wensbeeld voor de toekomst. Dit blijft overeind. Net als de pijlers die hierbij belangrijk zijn. De Woonvisie wordt dus niet helemaal herschreven, maar aangepast aan nieuwe wetgeving en technische inzichten.
De bijeenkomst is vooral informerend, maar er is ook ruimte om aanvullende ideeën en dilemma’s aan te dragen. Aanmelden voor de informatieavond kan tot uiterlijk 22 maart met een e-mail aan m.peters@brummen.nl. Aanmelders krijgen voor de bijeenkomst een startnotitie over de update van de woonvisie. Hierin staat meer informatie over de huidige woningmarkt en de belangrijkste opgaven voor de komende jaren. Meer informatie staat ook op de website van de gemeente onder Bouwen en Wonen, Woonvisie.

www.brummen.nl

Lees ook

Zaag je eigen kerstboom op de Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Park de Hoge Veluwe biedt bezoekers ook dit jaar weer de mogelijkheid hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.