Home / Brummen-Regiobode / Informatiebijeenkomst belastingaangifte

Informatiebijeenkomst belastingaangifte

BRUMMEN – Op vrijdag 15 maart geeft belastingdeskundige de heer M. van der Linden in de bibliotheek van Brummen uitleg over het digitaal invullen van de belastingaangifte. Binnenkort moet de jaarlijkse belastingaangifte weer door miljoenen Nederlanders ingevuld en ingediend worden bij de Belastingdienst. Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het is natuurlijk een vereiste de aangifte juist in te vullen, maar ook is het van belang om geen aftrekposten te vergeten. De heer Van der Linden houdt eerst een algemeen verhaal waarna de mogelijkheid bestaat voor eenieder om vragen te stellen. Het invullen van de eigen aangifte dient wel thuis te gebeuren. Deze bijeenkomst is puur bedoeld als informatief. De bijeenkomst duurt van 13.00 tot 14.30 uur. De toegang is gratis. Lidmaatschap is niet nodig. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Brummense raad vergadert

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen vergadert donderdag 16 september. Er wordt gesproken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.