Home / Brummen-Regiobode / Infomarkt Vérian Loenen druk bezocht

Infomarkt Vérian Loenen druk bezocht

LOENEN – Het was donderdagmiddag 14 maart gezellig druk in ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen. Mensen van alle leeftijden kwamen naar de informatiemarkt van thuiszorgorganisatie Vérian. De oudste was een bewoonster van de Molenbeek die over enige tijd honderd jaar wordt.

Op de infomarkt vertelden de verzorgenden en verpleegkundigen van het Vérian-team Loenen alles over de zorg die de organisatie te bieden heeft. In de zaal waren meerdere stands van verschillende zorghulpdiensten.
De kok van Spar Bonder verraste de bezoekers met een hapje en soepje. Bezoekers konden de maaltijden proeven die de maaltijdservice van Spar Bonder aanbiedt.
Daarnaast was Medpoint aanwezig, de grootste aanbieder van zorg- en welzijnproducten. Zij adviseerden de bezoekers over al hun producten. Medewerksters lieten zien welke mogelijkheden er onder andere zijn voor het aan- en uitdoen van speciale kousen (foto).
Miranda Geerdink van Pedicare Loenen was ook aanwezig om te laten zien wat bij haar mogelijk is. Ook konden bezoekers zich lekker laten verwennen met een heerlijke handmassage.

Lees ook

Hele bebouwde kom van Brummen wordt 30 km/uur

BRUMMEN / LEUVENHEIM – De snelheid binnen de gehele bebouwde kom van Brummen en een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.