Home / Brummen-Regiobode / InBetween op weg naar 25-jarig bestaan

InBetween op weg naar 25-jarig bestaan

BRUMMEN – Gemengd koor InBetween Brummen geniet even van een adempauze tussen twee drukke jaren. Het koor zong in 2018 drie keer de Young Messiah, verzorgde vele optredens en ging op tournee. Volgend jaar bestaat het koor 25 jaar, wat onder andere wordt gevierd met een jubileumconcert in maart 2020.

Het koor, dat onder leiding staat van dirigente/pianiste Tatiana Laryna, gaat hard aan de slag om een mooi programma in te studeren voor dit concert. Naast een terugblik op de afgelopen 25 jaar wordt een nieuw repertoire gebracht. “We wisselen uptempo popsongs af met mooie ballads”, zegt het koor. “Heerlijk om deze nummers vier- en soms zelfs vijfstemmig in te studeren en er gezamenlijk iets moois van maken. Dat maakt van elke repetitie op de maandagavond op zich al een klein feestje.”
Het koor nodigt zangliefhebbers van harte uit om dit feestje mee te vieren, met als doel een mooie jubileumconcert neer te zetten in 2020. Met name bassen en tenoren zijn welkom, maar ook sopranen en alten kunnen uiteraard meezingen. Iedereen kan een avondje komen kijken en sfeer proeven. Overigens betekent dit ‘tussenjaar’ niet dat er geen optredens zijn. Op 15 juni zingt InBetween bijvoorbeeld in de kerk in Almen.

secr.inbetween@gmail.com
www.inbetweenbrummen.nl

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.