Home / Rheden-Regiobode / In gesprek in Dorpshuis

In gesprek in Dorpshuis

RHEDEN – Antoinette Meys wil op donderdag 14 maart in het Dorpshuis in Rheden in gesprek over de veranderingen in wonen, welzijn en zorg en wat dat van ouderen zelf vraagt. Zij is adviseur bij Zorgbelang Inclusief (voorheen Zorgbelang Gelderland-Utrecht) en de leefbaarheidsalliantie Gelderland. Daarnaast is zij op vrijwillige basis voorzitter van Ons Raadhuis in Velp en begeleide zij veel dialogen met ouderen vanuit het landelijke programma Zorg Verandert. Aanvang is 14.00 uur.

Lees ook

Vergadering IJsvereniging gaat niet door

LAAG-SOEREN – De ledenvergadering van de IJsvereniging Laag-Soeren, die zou worden gehouden op maandag 7 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.