Home / Brummen-Regiobode / Ilse Schulten wint fiets met bingo

Ilse Schulten wint fiets met bingo

KLARENBEEK – Zaterdag was het weer tijd voor de bingo van SC Klarenbeek. Met circa honderd bezoekers kan deze editie alleen maar omschreven worden als groot succes. Er waren mooie prijzen te winnen, zoals een vleesschotel van Walravens, een levensmiddelenpakket van PLUS, een dinerbon van Pijnappel en als klap op de vuurpijl een gloednieuwe fiets van Bike Totaal Wolters.
De avond ging, mede door de drukte, iets over half acht van start. Door de grote deelname waren er meerdere malen deelnemers met een ‘bingo’ op hetzelfde moment. Het trekken van speelkaarten biedt dan uitkomst, waarbij de trekker van de hoogste kaart er met de prijs vandoor gaat, de ‘lagere trekker(s)’ moeten het doen met een chocoladepaaseitje. De hoofdprijs ging uiteindelijk naar Ilse Schulten, vaste deelnemer aan de bingo.
De volgende bingo zal plaatsvinden op 14 december, ook dan zal om 19.00 uur de zaal weer open gaan.

Lees ook

Empese schreef boek Longeren met TAKT

EMPE – Mireille den Hoed uit Empe schreef een boek waarin alles staat over longeren. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.