Home / Alle-Regiobode / Ik vind: Ook eens iets positiefs

Ik vind: Ook eens iets positiefs

Ik vind: Ook eens iets positiefs

Ik vind dat ik ook wel eens iets positiefs mag zeggen. BIk ben vrijwilliger bij Caleidoz, doe dagbesteding voor ouderen onder ons op de locatie Beumerskamp. Afgelopen maandag de 15e was het weer NL Doet en mijn kleinzoon Livai Ott was vrij in verband met staking van de leraren en bood zelf aan om te gaan helpen bij ons en in overleg mocht hij dit doen. Hij heeft geholpen met spelletjes en natuurlijk met de koffie en thee, een praatje maken met de mensen. Dat lag hem allemaal wel. En na het eten nog even een uurtje rummycub met wat dames. Hij is 9 jaar en vond het superleuk om te doen. En wat ook zo leuk was dat de mensen het geweldig vonden. Hoor ook vaker dat de jongeren onder ons vrijwilligerwerk doen en dat vind ik fantastisch. Belangrijk vind ik dat deze doelgroep ook wel eens iets positiefs wil horen en niet alleen maar negatief. Dus bij deze: petje af voor jullie allemaal die iets doen voor je medemens! Ga zo door.

Een trotse oma,
Linda Lenting
Doesburg

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.