Home / Brummen-Regiobode / Ideeën voor de toekomst van Eerbeek

Ideeën voor de toekomst van Eerbeek

EERBEEK – Afgelopen november en december kwamen veel inwoners van Eerbeek naar een drietal informatiebijeenkomsten over het toekomstperspectief van het dorp. Gemeente en provincie hadden inwoners uitgenodigd om hun ideeën, wensen en voorstellen te delen over de toekomst van het Eerbeekse centrum en de Eerbeekse beek.

De oogst van deze avonden is verzameld in een verslag dat te vinden is op de website van de gemeente Brummen. De Dorpsraad Eerbeek-Hall en Wijkraad Zuid vinden het nu tijd om terug te koppelen en met inwoners de brug te slaan naar de ontwerpfase. Daarom is er een vervolgbijeenkomst gepland op donderdag 7 maart in De Korenmolen. Tijdens deze avond wordt eerst samen nagegaan of de tot nu opgehaalde wensen en ideeën -per gebied of thema- een compleet beeld geven, of er wellicht nog hiaten zijn en of er andere alternatieven denkbaar zijn. Om de vaart erin te houden willen de raden dezelfde avond met de aanwezigen oplossingsrichtingen verzamelen Die zullen de basis vormen voor de hierna in te plannen ontwerpsessies. Uiteraard zullen gemeente en provincie aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en toelichting te geven. De zaal is open om 19.45 uur, de bijeenkomst begint om 20.00 uur en wordt uiterlijk 22.30 uur afgesloten.

www.brummen.nl

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.