Home / Rheden-Regiobode / Hulp bij belastingaangifte in bibliotheek

Hulp bij belastingaangifte in bibliotheek

DIEREN/VELP- Mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij de belastingaangifte kunnen in maart terecht bij de inloopspreekuren van de bibliotheek in Dieren en in Velp. Medewerkers van de bibliotheek en Rijnstadhelpen met het checken of opnieuw activeren van DigiD, het controleren van de papieren die nodig zijn om de aangifte te kunnen doen en het digitaal invullen van de Belastingaangifte.

In de bibliotheek van Dieren is het spreekuur op donderdag 14 en 21 maart van 9.00 tot 11.00 uur. In de bibliotheek van Velp kan iedereen op maandag 18 en 25 maart terecht tussen 9.00 en 11.00 uur.
Voor de inloopspreekuren geldt een vrije inloop; aanmelden is niet nodig. Iedereen die hulp nodig heeft bij het digitaal invullen van de belastingaangifte kan er terecht. Lid zijn van de bibliotheek is niet nodig. De hulp is gratis voor mensen met een inkomensgrens tot 120 procent van het minimum, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek.
In de bibliotheek is een folder beschikbaar waarin staat hoe mensen zich kunnen voorbereiden. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek Veluwezoom gratis beveiligd computer- en internetgebruik in bibliotheken in Velp en Dieren.

www.bibliotheekveluwezoom.nl/belastingdienst

Lees ook

Vlog-Piet gespot in Rheden

RHEDEN – Sinterklaas werkt dit jaar zoveel mogelijk thuis vanwege corona. De Pieten zullen extra …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.