Home / Nieuws / Hilariteit in de schoonheidssalon

Hilariteit in de schoonheidssalon

SPANKEREN – Het was weer lachen, gieren, brullen afgelopen weekend in het Dorpshuis in Spankeren. Toneelgroep Spankeren bracht drie maal de komische voorstelling Geen Rimpel Teveel, die zich afspeelde in een schoonheidsinstituut. De eigenaars doen hun best om hun klanten zoveel mogelijk geld afhandig te maken en verzinnen daarvoor de meest vreemde behandelingen. Dit levert natuurlijk de meest hilarische situaties op, waar door het publiek smakelijk om werd gelachen. Het dorpshuis was dan ook tot de nok toe gevuld. Toneelgroep Spankeren weet elke keer weer een verrassend stuk op de planken te brengen en laat zien dat een klein dorp veel acteertalent herbergt.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Voorspoedige herstart buurtbus

SPANKEREN – In de twee maanden dat de buurtbus Spankeren-Dieren weer mag rijden, maken meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.