Home / Doesburg-Regiobode / Hessenrijders ondersteunt Muziekvereniging Hummelo en Keppel

Hessenrijders ondersteunt Muziekvereniging Hummelo en Keppel

LAAG-KEPPEL – Schaats- en skeelervereniging de Hessenrijders uit Laag-Keppel organiseerde tien jaar lang de Keppelrun. Het hardloopevenement is populair. Inmiddels heeft de vereniging de organisatie van de Keppelrun overgedragen en zocht zij een bestemming voor het resterende positieve saldo. Die heeft de Hessenrijders gevonden in muziekvereniging Hummelo en Keppel.

Voorzitter Irma van Hof: “De Keppelrun is een evenement van onze gemeenschap, want zonder al onze vrijwilligers was het nooit zo’n succes geworden. Het geld dat we bij elkaar hebben gespaard, willen we dan ook besteden aan lokale initiatieven die onze gemeenschap raken. In de afgelopen maanden hebben we daar binnen het bestuur naar gezocht waarbij we de voorkeur hebben gegeven aan initiatieven die te maken hebben met bewegen en gericht zijn op de toekomst.”

Vorige week werd Muziekvereniging Hummelo en Keppel verblijd met een bijdrage voor een elektronisch drumstel en nieuwe trommels. Die donatie was meer dan welkom, zegt Simone Winkelhorst, voorzitter van de muziekvereniging: “We zijn begin vorig jaar gefuseerd, waardoor onze muzikanten beschikken over verschillende merken trommels. Wij horen zelf duidelijk een verschil in klank en wilden daarom graag één merk. En het was al langer onze wens om onze drummer ook thuis in stilte te kunnen laten oefenen met een elektronisch drumstel. Het is echt super dat we dat dankzij deze bijdrage hebben kunnen realiseren want dat hadden we anders nog even moet uitstellen.”
De Hessenrijders levert de komende tijd aan nog drie lokale doelen een bijdrage. “Maar welke dat zijn, houden we nog heel even geheim”, laat voorzitter Irma van Hof weten.

Foto: Wim van Hof

www.hessenrijders.nl

Foto: Irma van Hof overhandigt namens de Hessenrijders aan Simone Winkelhorst van Muziekvereniging Hummelo en Keppel de donatie.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.