Home / Alle-Regiobode / Hert aangereden op N317

Hert aangereden op N317

Hert aangereden op N317

DOESBURG – In de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 maart heeft een automobilist een hert aangereden op de N317 tussen Dieren en Doesburg. Dat meldt de politie, die gealarmeerd was door de automobilist. Ter plaatse aangekomen trof de politie een bokje aan die zijn laatste adem uitblies. “Het hertje is door de jachtopzichter meegenomen en zal bij de poelier eindigen”, aldus de politie op Instagram. Ze geeft ook nog mee: “Kom je in een situatie waarbij je een wild dier aanrijdt? Rij dan niet door (dit is strafbaar) maar bel de politie op 0900-8844 en geef zo goed mogelijk door waar de aanrijding heeft plaatsgevonden.”

Lees ook

Business & Shopping: De Pronckereyn in Velp gaat sluiten

VELP – De Pronckereyen aan Den Heuvel 12 in Velp gaat sluiten. Deze week is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.