Home / Doesburg-Regiobode / Harp en strijkers in Lathum

Harp en strijkers in Lathum

Harp en strijkers in Lathum

LATHUM – Drie muzikanten van Het Gelders Orkest geven op vrijdag 29 maart samen een concert in de kerk van Lathum. Anna Wiersum, Agaath Kooistra en Diana de Vries verzorgen samen een klassieke, romantische muziekavond op viool, cello en harp. Alle drie de musici hebben aan bekende conservatoria en gerenommeerde binnen- en buitenlandse instituten gestudeerd. Het concert begint om 20.00 uur. De entree is 10 euro, inclusief koffie vooraf en een drankje tijdens de pauze. Toegangskaarten zijn te bestellen via e-mail of telefoon. Tevens zijn kaarten, zolang de voorraad strekt, te koop voor aanvang van het concert.

vvlk@chello.nl

0313-631915

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.