Home / Nieuws / Hardloopcursus in Dieren

Hardloopcursus in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 23 maart om 11.00 uur start er weer een hardloopcursus bij Atletiekvereniging Gelre in Dieren. In acht weken tijd leren de deelnemers om 3 kilometer in eigen tempo hard te lopen. Op zaterdagochtend 11.00 uur en woensdagavond 19.00 uur start de cursus bij het clubhuis aan de Kolonieweg in Dieren. Naast de baan- en de bostrainingen, theoretische ondersteuning krijgen deelnemers een startpakket met de Runners World gids, magazine en audiocoaching in de app. De cursus wordt in samenwerking met met Yakult- Start to Run georganiseerd.

www.yakultstarttorun.nl

Lees ook

Gerrit Berends: “Er is een leven voor en na de oorlog”

LOENEN – Jan Janssen, samen met Adriaan Klomp schrijver van het boek Herinneringen aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.