Home / Nieuws / Grootkruis in de Orde van het Velps Narrenrijk

Grootkruis in de Orde van het Velps Narrenrijk

VELP – Op zondagmiddag 3 maart hebben grootvorst Arjan Flipse van C.V. de Narrenkap en grootvorst Ben Hilferink van C.V. de Blaospiepkes, tijdens de instuif in het Narrenhuus, Gety Hengeveld-de Jong te benoemd tot Drager van het Grootkruis in de Orde van het Velpse Narrenrijk.
Deze onderscheiding is haar verleend vanwege haar uitzonderlijke verdiensten voor Velp en de Velpse gemeenschap in het bijzonder. Ze kreeg de onderscheiding vooral voor haar tomeloze inzet voor stichting Velp voor Oranje.

Foto: C.V. de Narrenkap / Jochem Pluim

Lees ook

Ophalen oud papier Velp

VELP – Op zaterdag 28 november wordt weer de maandelijkse oud papier inzameling gehouden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.