Home / Belangrijk / Groene Passie om de wereld wat groener te maken

Groene Passie om de wereld wat groener te maken

HUMMELO – Zondag 24 maart is er weer een nieuwe editie van Groene Passie in Hummelo. Dit is een ontmoetingsplaats voor iedereen die de wereld een beetje groener wil maken, grootschalig of juist kleinschalig, in en om het huis.

Bij Groene Passie komen zowel de starters als ervaren tuinders bij elkaar. De ontmoeting is laagdrempelig en biedt de bezoeker uitgekozen producten en diensten met een ecologische meerwaarde.
Er wordt van alles aangeboden voor de tuin, maar daarnaast zijn er ook deelnemers met duurzame kleding en gezond en lekker eten. Naast een mooie markt kunnen bezoekers ook zaden en planten ruilen en is er om 13.00 uur een informele meeting voor mensen die gefascineerd zijn door de verhalen van Anastasia. Zij leeft zelfvoorzienend op een plek in de natuur in Rusland en heeft een duidelijke visie op tuinieren, maar ook op maatschappelijke thema’s.

Groene Passie vindt plaats terrein van Bamboekwekerij Bandus aan de Sliekstraat 9 in Hummelo en is open van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Dag van de Ouderen Doesburg uitgesteld

DOESBURG – Caleidoz heeft besloten de viering van de Dag van de Ouderen in Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.