Home / Rheden-Regiobode / Gratis compost ophalen

Gratis compost ophalen

Gratis compost ophalen

VELP / DIEREN – Alle inwoners van de gemeente Rheden kunnen zaterdag 30 maart gratis compost ophalen op de gemeentewerven in Velp en Dieren. Op deze manier bedankt de gemeente hen voor het gescheiden aanbieden van groente-, fruit-, en tuinafval. Het ingezamelde afval wordt in Wilp verwerkt tot compost. Die compost is op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur af te halen op de gemeentewerven bij sportpark Overhagen in Velp en aan de Meidoornlaan in Dieren. De compost wordt los aangeboden, het is dus handig om zelf een zak of emmer mee te nemen en een schep.

Lees ook

Sinterklaas verrast kinderen in Laag-Soeren

LAAG -SOEREN – Dat Sinterklaas dit jaar thuis werkt wegens het coronavirus hebben we allemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.