Home / Doesburg-Regiobode / Gospelevent met muziek van Elvis in Martinikerk

Gospelevent met muziek van Elvis in Martinikerk

DOESBURG – Bezoekers aan de Martinikerk in Doesburg kunnen zondag 10 maart genieten van de mooiste gospels van Elvis Presley. Om 15.00 uur begint een gospelevent met de muziek van Presley, gebracht door Maarten Jansen en The Memphis Experience.

Niet alleen de muziek, maar ook de teksten van Elvis Presly zijn indrukwekkend actueel. Ze gaan over samen ergens voor staan, moeilijke omstandigheden te boven komen, een veranderende wereld, hoop houden, blijven geloven in God en elkaar en blijven dromen. Deze muziek staat centraal in een evenement dat alle generaties aanspreekt, met een bezielende toelichting door dominee Chris Kors. Aansluitend speelt de band nog een uur door.

Het gospelevent begint om 15.00 uur, de kerk is geopend vanaf 14.30 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Staarink, Tersteeg Lederwaren, bakkerij Hans en bakker Bertram in Doesburg. De opbrengst van de barverkoop is bestemd voor World Servants. Verschillende leden van de Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg gaan dit jaar vrijwilligerswerk doen bij projecten in Ghana en Bangladesh. Documentatie is ter plekke beschikbaar.

Lees ook

Doesburg geniet van zonnige Kadedagen

DOESBURG – Na lange tijd zonder evenementen werden zaterdag 18 en zondag 19 september de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.