Home / Brummen-Regiobode / Gezond groeien in Brummen

Gezond groeien in Brummen

BRUMMEN – Kinderen uit de gemeente Brummen kunnen meedoen aan het programma Gezond Groeien. Het programma is gericht op kinderen van 4 tot 16 jaar en hun ouders. Deelnemers kunnen op een sportieve en speelse manier werken aan een gezonde leefstijl. Om deel te nemen aan het programma is een verwijzing nodig van huisarts, kinderarts of schoolarts. Na aanmelding is er dan eerst een gesprek met een gezinscoach. Deze coach begeleidt het gezin en gaat met ouders en kind aan de slag met gezond koken en boodschappen doen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Carla van Dijk.

tel. 06-10451648

info@gezondgroeien.nu

Lees ook

Taalontwikkeling stimuleren met DigiTaalThuis

EERBEEK – Ouders van kinderen in groep 1 en 2 van Kindcentrum Sterrenbeek in Eerbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.