Home / Brummen-Regiobode / Gezinswandeling op Hoge Veluwe

Gezinswandeling op Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Park de Hoge Veluwe heeft zondag 17 maart een gezinswandeling op de agenda staan. Families met kinderen vanaf zes jaar kunnen mee op een tocht door het park, waarbij een gids veel vertelt over wat ze onderweg tegenkomen. De wandeling duurt van 14.00 tot 15.30 uur en start bij het Bezoekerscentrum. Deelname kost 3 euro voor volwassenen en 1,50 euro voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar, exclusief entree tot het Park. Reserveren is verplicht en kan via www.hogeveluwe.nl.

Lees ook

Brummense zwagers geven Concordia toekomst

BRUMMEN – Brummense zwagers Bart Oudendijk en Olaf Harleman hebben Concordia in Brummen gekocht. Afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.