Home / Brummen-Regiobode / Gezinsviering in Klarenbeek

Gezinsviering in Klarenbeek

KLARENBEEK – De rooms-katholieke geloofsgemeenschap Klarenbeek houdt op zondag 24 maart een gezinsviering in zaal Kastanje van Het Boshuis in Klarenbeek. Het thema van de dienst die om 10.00 uur begint is Water verandert alles. De bedoeling van de gezinswerkgroep is om samen op een verantwoorde wijze mee te werken aan schoon en bereikbaar drinkwater voor de mensen in ontwikkelingslanden. Dit jaar in het bijzonder voor het realiseren van een waterput in Baboursaye in Niger in het noorden van Afrika. Na de dienst is er om 11.00 uur een sponsorloop voor de schoolkinderen. Iedereen, jong en oud, is welkom.

Lees ook

Kerstengelproject in Loenen

LOENEN – In de donkere dagen voor kerst zijn er heel wat mensen die behoefte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.