Home / Brummen-Regiobode / Gezamenlijk tenue voor jeugd vv Oeken en Sportclub Brummen

Gezamenlijk tenue voor jeugd vv Oeken en Sportclub Brummen

BRUMMEN – Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 zullen alle jeugdspelers van vv Oeken en Sportclub Brummen spelen in een nieuw en gezamenlijk tenue. Dit werd woensdag 13 maart gepresenteerd in de muziektent in Brummen.

Beide Brummense voetbalverenigingen zijn sinds 2015 in een succesvol samenwerkingstraject gestapt onder de naam SJO Oeken-Brummen.Dit begon met het meiden- en vrouwenvoetbal en is vervolgens uitgebreid met het gehele jeugdvoetbal. Het was nu tijd voor een nieuw tenue, dat gelijk is voor alle jeugdteams.
Het spelen in één tenue was al lange tijd een grote wens van de jeugdspelers en hun ouders. De Adviescommissie Samenwerking heeft diverse mogelijkheden onderzocht en beide besturen een duidelijke richting meegegeven. Gelukkig kan aan deze wens op korte termijn invulling worden gegeven door een nieuwe hoofdsponsor jeugdvoetbal. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen, dat start in september, zal 123inkt.nl zich als hoofdsponsor jeugdvoetbal voor drie jaar verbinden aan de SJO Oeken-Brummen.
Naast 123inkt.nl heeft Intercombi Kozijnmanagement zich aan SJO Oeken – Brummen verbonden als mede-shirtsponsor en hebben Opslagbox Zutphen en Jumbo Bouma getekend als tassensponsor voor een periode van drie seizoenen. Door de inzet van deze partijen zullen alle 415 jeugdleden voorzien worden van een nieuw wedstrijdtenue, voetbaltas en presentatiepak. Alle begeleiders zullen met behulp van nog te werven sponsoren in een herkenbare coachjas worden gestoken.

Behalve het nieuwe tenue werd tijdens de presentatie en ondertekening van de overeenkomst met 123inkt.nl in de muziektent in Brummen op woensdag 13 maart ook het nieuwe logo van de SJO Oeken-Brummen gepresenteerd aan de aanwezige jeugdleden. Zowel het logo als het shirt is opgebouwd uit de clubkleuren van beide verenigingen en is op maat ontworpen.

Lees ook

Brummense zwagers geven Concordia toekomst

BRUMMEN – Brummense zwagers Bart Oudendijk en Olaf Harleman hebben Concordia in Brummen gekocht. Afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.