Home / fbpost / Getuigen gezocht van overval Waldeck Limpurglaan te De Steeg

Getuigen gezocht van overval Waldeck Limpurglaan te De Steeg

DE STEEG – De politie is op zoek naar getuigen van een overval, die dinsdagavond 26 februari werd gepleegd in De Steeg. Hiervoor werd woensdag 27 februari een Burgernet-melding verzonden.

Dinsdag 26 februari tussen 21.30 en 21.45 uur klopten twee mannen aan bij een woning aan de Waldeck Limpurglaan in De Steeg. De bewoner opende de deur, waarop de twee mannen zich met geweld toegang tot de woning verschaften.
Van beide mannen is een signalement bekend. Beide mannen zijn rond de dertig jaar, hoewel de één iets ouder wordt geschat dan de ander. Beiden hebben een tenger postuur, maar de oudere man is wel een kop groter dan de ander. Ze droegen een jas met capuchon in een donkere kleur. Ze zijn weggereden in een lichtblauwe Volkswagen Polo.
De politie roept iedereen op zich te melden met informatie. Gezocht worden getuigen die deze mannen, of één van hen, heeft gezien, iemand die zich wellicht vreemd gedroeg. Ook kan de politie informatie gebruiken over verdachte voertuigen in de omgeving, evenals camerabeelden of foto’s. “Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn”, aldus de Districtsrecherche Gelderland-Midden.
Informatie doorgeven kan via tel. 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000 (gratis nummer).

Lees ook

Nieuwe sponsoren voor v.v. Dieren

DIEREN – VV Dieren is blij met twee nieuwe sponsoren. Bertho van den Ent van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.