Home / Alle-Regiobode / Gespreksgroep rouwverwerking

Gespreksgroep rouwverwerking

REGIO – Voor rouw bestaat geen termijn. Helaas is de ervaring dat de omgeving en veel werkgevers na verloop van tijd de rouw genoeg vinden. Soms kunt u zelf het gevoel krijgen dat u te lang rouwt. Of zijn uw gevoelens zo intens dat u er geen raad mee weet. Contact met lotgenoten kan ondersteunend zijn bij de rouwverwerking. Stichting kLEEF!, die actief is in de regio Apeldoorn, wil op korte termijn van start gaan met eeb nieuwe gespreksgroep voor rouwenden onder professionele begeleiding. Aan deelname van deze gespreksgroep zijn geen kosten verbonden. Voor informatie kunt u bellen naar 055 – 576 26 76 of mailen aan info@stichtingkleef.nl.

www.stichtingkleef.nl

Lees ook

Retrospectief: Woning voor de tuinbaas

Deze week kijken we naar de in 1903 gebouwde woning voor de ‘tuinbaas’ van Hof …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.