Home / Brummen-Regiobode / Geslaagde bingo

Geslaagde bingo

BRUMMEN – Melanie Gronouwe en Joyce Tiebosch – Klom, medewerkers van Thuiszorg Gezellig, hebben onlangs een gezellige bingo gehouden in Plein Vijf in Brummen. Doel van de avond was de oudere mensen in het dorp een gezellige avond te bezorgen: “De vereenzaming is heel groot en wat is er dan mooier dan een avond samen door te brengen?”, stellen Melanie en Joyce. Vele belangstellenden kwamen en er ontstond deze avond een mooie samensmelting van jong en oud. Er zijn mooie prijzen verdeeld, die bijeen zijn gebracht door Brummense en Eerbeekse ondernemers. Thuiszorg Gezellig laat weten dat deze bingo zeker een vervolg gaat krijgen, zowel in Eerbeek als in Brummen.

Foto: Karin Stoel

Lees ook

Verkoop van Israël-producten

EERBEEK – De familie Jansen in Eerbeek houdt van donderdag 6 tot en met zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.