Home / Brummen-Regiobode / Geslaagd kindermuziekproject in Brummen

Geslaagd kindermuziekproject in Brummen

BRUMMEN – Op zaterdag 16 maart presenteerde werkgroep Jeugd en Cultuur, onderdeel van de Culturele Stichting Gemeente Brummen, in Uitspanning De Vroolijke Frans in Broek (Brummen) de resultaten van het kindermuziekproject. Het publiek genoot van een prachtige musical.

’s Middags voerde de muziektheatergroep twee voorstellingen op, onder leiding van Sandra Boogert, met assistentie van Meike Bleumink, samen met harmonieorkest La Fraternité onder leiding van Andy Kievits. Sandra Boogert had een eigen bewerking gemaakt van Ronja de Roversdochter.
In Ronja’s geboortenacht splijt een bliksemschicht de roversburcht in tweeën. De rovers blijven er gewoon wonen, maar op een dag ontdekt Ronja’s vader dat zijn aardsvijand Borka met zijn roversbende in de andere helft van de burcht is getrokken. Ronja sluit vriendschap met zijn zoon Birk, en als hun vaders daar kwaad om zijn, lopen ze weg en gaan samen in het bos wonen. Maar is hun vriendschap bestand tegen vogelheksen, trollen, aardmannen en ander gevaar?
Muziekvereniging La Fraternité heeft dit jaar voor de tiende keer de voorstelling live begeleid. De toeschouwers reageerden enthousiast op de prestaties van de kinderen en muzikanten.

Lees ook

Auto in brand gestoken in bosgebied Velp

VELP – Op een parkeerplaats in het bosgebied aan de Bovenallee in Velp is woensdagochtend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.