Home / Brummen-Regiobode / Gelderlandse politici in debat over vitaal platteland

Gelderlandse politici in debat over vitaal platteland

HALL – Op twaalf maart heeft het verkiezingsdebat Vitaal Platteland in Gelderland plaatsgevonden. Negen politieke partijen zijn in de kapel van Hogeschool van Hall Larenstein met elkaar en het publiek het debat aangegaan over de huidige staat en de toekomst van het buitengebied van Gelderland.
Aan de hand van de thema’s energie & ruimte, ruimte om te ondernemen en ruimte voor de natuur is het debat aangegaan. Het debat was scherp, interactief en de samenhang van deze aspecten van het buitengebied is benadrukt. Aan de deelnemers van het debat is gevraagd hun visie samen te vatten in één krantenkop. Zoals te zien op de foto zijn er fundamentele verschillen in de visies van de partijen.

Lees ook

Brandweerlieden koninklijk onderscheiden

BRUMMEN -Tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweer IJsselstreek zijn 11 brandweerlieden koninklijk onderscheiden. Zij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.