Home / Brummen-Regiobode / Geef gul voor gehandicapte sporters

Geef gul voor gehandicapte sporters

LOENEN – De landelijke actieweek voor de gehandicaptensport gaat op zondag 31 maart van start. In die week komen vrijwilligers langs de deuren om te collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport. Meer dan driehonderd sportclubs doen hieraan mee, waaronder vv Loenermark uit Loenen.

Het Fonds Gehandicaptensport is niet gesubsidieerd door de overheid en heeft als doel om met de donaties zoveel mogelijk sporters met een handicap te helpen sporten. Loenermark vindt het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om te voetballen.
Op vrijdagavond traint in Loenen het G-team. Damon (zie foto) liep laatst voorop tijdens de warming-up en rende zo hard hij kon. Na de eerste ronde vond hij dat hij beter de rol van trainer op zich kon nemen en hij bleef demonstratief langs de lijn staan om de anderen te vertellen wat ze moesten doen. Hij was zo fanatiek dat iedereen erdoor gemotiveerd raakte. Het G-team is al een tijdje op zoek naar vrijwilligers die de groep net zo goed kunnen motiveren als Damon. Wie interesse heeft kan terecht op de website of kan een email sturen naar fgs@vvloenermark.nl.
De opbrengst van de collecte in de week van 31 maart gaat voor de helft naar het G-team van Loenermark.

www.vvloenermark.nl
fondsgehandicaptensport.nl/collecteweek

Lees ook

VriendenLoterij steunt vv Oeken met 5.000 euro

BRUMMEN – vv Oeken krijgt 5000 euro van de VriendenLoterij. De club uit Brummen (Broek) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.