Home / Rheden-Regiobode / Geef een huiskamerconcert cadeau

Geef een huiskamerconcert cadeau

RHEDEN – In de week voor Pasen doet Cultuurbedrijf RIQQ huiskamerconcertjes cadeau aan mensen die een beetje licht op bijzondere dagen kunnen gebruiken. Voor sommige mensen een moment van gezelligheid, voor anderen juist een moeilijke periode. Wie iemand kent, binnen de gemeente Rheden, die wel een vrolijke noot kan gebruiken kan diegene aandragen voor een gratis huiskamerconcertje. Het huiskamerconcert wordt uitgevoerd door Lies Joosten op harp, Mirjam Mudde op cello, Marianne Wormgoor op dwarsfluit of Frank Verhoef op piano met zanger Henk Gunneman of Ronald Kuilman, duurt ongeveer 20 minuten en past makkelijk in elke woonkamer. Reserveren kan via onderstaand mailadres. Daarbij is het belangrijk te vermelden voor wie het concertje bedoeld is, in welke plaats binnen Rheden, en waarom die persoon het concert verdient. Een eerste en tweede keus instrument aangeven kan helpen zoeken naar de gepaste combinatie. Een aanvraag houdt geen belofte in, er zijn beperkt concertjes aangeboden.

carla@cultuurbedrijfriqq.nl

Lees ook

Nieuwe sponsoren voor v.v. Dieren

DIEREN – VV Dieren is blij met twee nieuwe sponsoren. Bertho van den Ent van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.