Home / Alle-Regiobode / Filosoferen over je eigen leven

Filosoferen over je eigen leven

DOESBURG – Denkkracht start vrijdag 15 maart met een cursus Leren Filosoferen over je eigen Leven. Hierin duiken de deelnemers in de geschiedenis van de levenskunst. “We zullen stapsgewijs vanaf de oude Grieken ontdekken wat er zoal over het goede leven is gedacht en gezegd. We eindigen natuurlijk met een poging onze eigen levensfilosofie te formuleren”, aldus Denkkracht. Op vrijdag 8 maart is er een proefles. Deze vindt plaats van 19.30 tot 20.30 uur bij BSO Aan de Dijk aan de Grietstraat 8 in Doesburg. De cursus zelf bestaat uit tweewekelijkse bijeenkomsten op dezelfde locatie. Bij voldoende belangstelling wordt de cursus ook in Dieren gegeven.

www.denkkracht.nl

Lees ook

Vaccineren senioren bij GGD Noord- en Oost-Gelderland van start

REGIO – GGD Noord- en Oost-Gelderland is dinsdag 26 januari begonnen met het vaccineren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.