Home / Brummen-Regiobode / Film You’re Not You bij Amnesty

Film You’re Not You bij Amnesty

EERBEEK – Op Internationale Vrouwendag, vrijdag 8 maart, vertoont de Eerbeekse werkgroep van Amnesty International de film You’re Not You. Deze film gaat over een keurige pianiste, die onverwacht met de vernietigende spierziekte ALS te maken krijgt. Degene die haar uiteindelijk gaat verzorgen is een chaotische zelfingenomen studente met nul ervaring. In tegenstelling tot wat de bezorgde echtgenoot vreest, vormt dit onwaarschijnlijke duo een opvallend en perfect team en beiden ervaren zij daardoor verrassende wendingen in hun levens.
De film wordt vrijdag 8 maart vanaf 20.00 uur vertoond in de bibliotheek te Eerbeek. Vooraf staan koffie en thee met wat lekkers klaar en na afloop is er gelegenheid om na te praten onder genot van een drankje. De avond is gratis bij te wonen. Er liggen petitielijsten van Amnesty die ondertekend kunnen worden.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.