Home / Brummen-Regiobode / Film over Ghandi bij Vrijzinnigen

Film over Ghandi bij Vrijzinnigen

BRUMMEN – Op zondag 24 maart wordt er een film vertoond bij Vrijzinnigen IJsselstreek in Brummen. De film over het leven van Ghandi begint om 19.00 uur. De film wordt vertoond in aan de D.A. van Vuurenstrraat 10 in Brummen. Deze film vertelt de geschiedenis van Gandhi, een der meest monumentale persoonlijkheden van de vorige eeuw. Hij begon zijn loopbaan als jurist en werd na een jarenlange strijd voor zijn idealen een moderne Messias, wiens passief verzet leidde tot het eind van de Engelse koloniale overheersing in India.

www.vrijsselstreek.nl

Lees ook

Buitenles over de kracht van water

EERBEEK – De leerlingen van de Triangel in Eerbeek en de Vossestaart in Hall hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.