Home / Rheden-Regiobode / Film Copie Conforme in Ons Raadhuis

Film Copie Conforme in Ons Raadhuis

VELP – In Ons Raadhuis in Velp is donderdag 21 maart de film Copie Conforme te zien. Deze gaat over James, een Engelse schrijver van middelbare leeftijd. Hij geeft in Italië, naar aanleiding van de uitgave van zijn nieuwste boek, een lezing over de nauwe relatie tussen het origineel en een kopie in de kunst. Hij ontmoet er een jonge vrouw van Franse origine, een galeriehoudster. Ze vertrekken samen voor enkele uren naar Lucignano, een klein dorpje in de buurt van Arezzo. Als ze in een schilderachtig stadje stoppen en een caféhouder hen aanziet voor een echtpaar, gaan ze mee in het misverstand. Ze spelen dat ze jarenlang bij elkaar zijn en in een sleets huwelijk gevangen zitten. De kijker voelt een spanning omdat er meer aan de hand lijkt te zijn dan een spel. Zijn de twee met elkaar getrouwd geweest en spelen ze hun vroegere huwelijkscrisis na? Ziet de kijker, met andere woorden, een kopie van hun eerdere leven? Deze film is donderdag 21 maart tussen 14.00 en 15.30 uur te zien in Ons Raadhuis. De entree bedraagt 3,30 euro.

Lees ook

Cursus Psychiatrie in vogelvlucht

RHEDEN – Incluzio Rheden organiseert in samenwerking met Indigo Gelderland de cursus Psychiatrie in vogelvlucht. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.