Home / Rheden-Regiobode / Feest bij de Zonnebloem in Rheden

Feest bij de Zonnebloem in Rheden

RHEDEN – Onlangs vond de eerste grote activiteit van de Zonnebloem afdeling Rheden- De Steeg plaats. Een feestelijke middag in het teken van het 70 jarig bestaan van de nationale vereniging. Ruim op tijd arriveerden de eerste gasten bij Ons Huis in Rheden. Daar stond de koffie en de thee al klaar en kreeg iedereen een heerlijk gebakje versierd met het Zonnebloem logo. Na de opening door de voorzitter, betraden the Neigbour Sisters het podium. De dames afkomstig uit Gorssel hadden een gevarieerd programma. De gasten genoten zichtbaar. Behalve de vele herkenbare liedjes die de dames ten gehore brachten vertelden ze ook grappige wetenswaardigheden en anekdotes over de oorsprong van de liedjes en over de originele zangers. De afdeling kijkt terug op een geslaagde feestmiddag.

Lees ook

Extra behandeling voor bomen langs Kanaalweg

DIEREN – 26 Bomen langs de Kanaalweg (N786) in Dieren krijgen een extra behandeling van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.