Home / Rheden-Regiobode / Faunadag opMiddachten

Faunadag opMiddachten

DE STEEG – Op zaterdag 23 maart wordt er op kasteel Middachten in De Steeg een Faunadag gehouden. Jachtopzichters vertellen over het faunabeheer op de Veluwe, er is een geweiententoonstelling, bezoekers kunnen wildhapjes proeven, luisteren naar jachthoornblazers en kijken naar een film over het Veluws wild. In het koetshuis zijn allerlei stands te vinden die een relatie hebben met de natuur. Verder zijn er roofvogeldemonstraties, workshops eetbare natuur, demonstraties manden vlechten en kinderactiviteiten, waaronder een speurtocht en uilenballen pluizen. Tot slot worden de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt. De Faunadag is van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen mee met een rondleiding langs de geweien om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Ook worden er rondleidingen op de belle etage van het kasteel gegeven. Deze rondleidingen beginnen om 13.00, 13.30, 14.00 en 14.30 uur en kosten 5 euro per persoon. Het kasteel is niet toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Honden zijn niet toegestaan.

Lees ook

Leerlingen van het Titus Brandsma maken het verschil

VELP -“Zo spannend dat wij ons ondernemersplan gaan presenteren aan Day for Change. Ik ben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.