Home / Doesburg-Regiobode / Expositie Anne-Marie van der Storm in Hummelo

Expositie Anne-Marie van der Storm in Hummelo

HUMMELO / DOESBURG – Anne-Marie van der Storm exposeert de komende maand haar schilderijen in Dorpshuis de Ruimte in Hummelo. De tentoonstelling wordt zondag 10 maart tussen 13.00 en 17.00 uur geopend.

Anne-Marie heeft leren schilderen op activiteitencentrum Het Plein in Doesburg. Dit is een centrum waar mensen met niet aangeboren hersenletsel terecht kunnen. Anne-Marie heeft een hersenbloeding gehad en zit daardoor in een rolstoel. Bij Het Plein heeft ze haar passie gevonden in schileren. Samen met leraar Joris Aarts heeft ze, door middel van goed kijken, luisteren en vooral durven, een collectie van schilderijen gemaakt.
Deze werken wil Anne-Marie laten zien. Zondag 10 maart opent ze daarom een tentoonstelling in Hummelo. Ze is dan zelf ook present. Daarna zijn de schilderen tot eind maart nog te zien tijdens openingstijden van De Ruimte.

Activiteitencentrum Het Plein is gevestigd aan het Burgemeester Keiserplein 41 in Doesburg. Hier worden verschillende activiteiten aangeboden voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel, jong en oud.

Het Plein, 088-5751887

Lees ook

Briljant paar Waander en Dinie ter Velde legt graag een kaartje

LOENEN – Samen aan de keukentafel een kaartje leggen, meestal een paar keer per dag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.