Home / Doesburg-Regiobode / Evenementenproeverij voor potentiële vrijwilligers

Evenementenproeverij voor potentiële vrijwilligers

DOESBURG – Een kleine twintig Doesburgse organisaties presenteren zich maandag 11 maart tijdens een Evenementenproeverij. Ze hopen vrijwilligers te trekken om te helpen bij hun grote of kleine evenementen.

Het is voor organisaties van evenementen niet makkelijk om de juiste mensen te vinden om hen te helpen. En die mensen zijn wel heel belangrijk om al deze mooie evenementen voor de stad te behouden. Daarom doet de gemeente Doesburg een beroep op haar inwoners: doe mee! Wethouder Ellen Mulder: “Vele handen maken licht werk. Er zijn kleine taakjes en grote taken. Iedereen kan iets oppakken wat bij hem of haar past.”
Om het potentiële vrijwilligers makkelijk te maken, heeft de gemeente daarom de Evenementenproeverij opgezet. Grote en kleine organisaties zijn present om hun evenement voor het voetlicht te brengen. Zo kunnen bezoekers rustig langs struinen om kennis te maken en te zien of er wellicht een vrijwilligerstaak ligt die hen past. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd en de gemeente belooft een presentje aan eenieder die zich deze avond inschrijft als vrijwilliger.

De Evenementenproeverij vindt plaats in de Gasthuiskerk en begint om 19.00 uur. De avond wordt rond 21.30 uur afgesloten.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.