Home / Doesburg-Regiobode / Even eruit, toertochtjes

Even eruit, toertochtjes

DOESBURG – Ook deze maand organiseert de Protestantse Gemeente Angerlo Doesburg (PGAD) weer een toertochtje voor mensen die vanwege leeftijd of lichamelijk beperkte mogelijkheden niet meer zo vrij zijn om te gaan en te staan waar ze willen. Enige voorwaarde is dat zij genoeg ter been zijn dat ze in een gewone personenauto kunnen meerijden (rollator of inklapbare rolstoel kan achterin). Zowel leden als niet-leden van de PGAD zijn welkom. De toertochtjes vinden in principe iedere derde zondagmiddag van de maand plaats van oktober tot mei. De eerstvolgende is op zondag 17 maart van 13.30 tot ongeveer 16.30 uur. Mensen die deze tochtjes willen begeleiden als chauffeur zijn altijd welkom, mits in het bezit van een rijbewijs B, auto en inzittendenverzekering. Brandstofkosten worden vergoed. De kosten voor deelnemers bedragen 2,50 euro per persoon per tochtje, consumpties/entree zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan bij marjoleinsomsen@gmail.com. tel. 0313 – 475819 of rimkekingma@planet.nl, tel. 0313 – 479552.

Lees ook

Pieter van Vollenhoven opent Zilvermuseum in Doesburg

DOESBURG – Vrijdag 24 september heeft prof. mr. Pieter van Vollenhoven de officiele opening verricht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.