Home / Rheden-Regiobode / Energiewinkel weer open

Energiewinkel weer open

DIEREN – Van eind november tot en met januari was op Diderna 7 in Dieren de energiewinkel gevestigd. Wegens het succes is besloten om deze in maart weer te openen. Op zaterdagen tussen 11.00 en 14.00 uur geven vrijwilligers, inwoners informatie over het verduurzamen van hun woning. De energiewinkel hoopt niet alleen inhoudelijk van nut te zijn, maar wil ook met bezoekers van gedachten te wisselen over wat de energietransitie te weeg gaat brengen en wat daarbij nodig is in de wijken van Dieren. De energiewinkel is een initiatief van de werkgroep Duurzaam Dieren West.

www.dieren-west.nl

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.