dinsdag 28 september 2021 | WEEK 39 |
HomeBrummen-RegiobodeEnergietafel over het buitengebied

Energietafel over het buitengebied

BRUMMEN – Woensdagavond 3 april houden de lokale energiecoöperatie BrummenEnergie en de gemeente Brummen een vervolg op de Energietafel Buitengebied van 25 april vorig jaar. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in het gemeentehuis in Brummen.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die in het buitengebied woont of er een agrarisch bedrijf heeft en die de komende jaren van plan is om zijn of haar woning of bedrijf te verduurzamen of zelf energie op te wekken. Vanaf 19.15 uur staat de koffie en thee klaar in de hal van het gemeentehuis in Brummen en om 19.30 uur start het programma.

Eerst wordt teruggekeken op de vorige Energietafel Buitengebied en naar ontwikkelingen die op het platteland van Brummen afkomen. Dat wordt gedaan met de pitchers van de eerste Energietafel Buitengebied: Mirjam ten Hove van EMD Monumentenzorg en Nando Klein Gunnewiek en Gerrit Langelaar van Bilan BV. Daarna wordt geïnventariseerd wat de wensen en plannen van de individuele deelnemers zijn, welke kansen en mogelijkheden er liggen voor een gezamenlijke aanpak en welke (inkoop)voordelen die aanpak mogelijk te bieden heeft.

Iedereen die bezig is met of de komende jaren plannen heeft om zijn of haar woning of bedrijf in het Brummense buitengebied te verduurzamen of om zelf duurzame energie op te wekken, is vwelkom om de tafel op woensdagavond 3 april bij te wonen. Deelname aan de Energietafel Brummen is gratis, maar vooraf aanmelden via www.brummenenergie.nl/energietafel is wel verplicht.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

Brandweer Doesburg neemt afscheid van Rudi Polman

DOESBURG - Tijdens de oefenavond heeft brandweer Doesburg na 27 afscheid genomen van brandweerman Rudi Polman. Na een ludieke oefening werden hij en zijn...

Brandweer redt cavia uit speeltoestel in Velp

VELP - Vrijdagmiddag 17 september rukte de brandweer in Velp uit naar Nieuwstraat voor een dier in nood. Ter plaatste bleek het te gaan...

Kunst (uit) Dieren in Dorpshuis Rheden

RHEDEN - Drie deelnemers van Kunst bij de Buren in de wijk Dieren Noord-Oost maken nu een uitstapje naar Rheden. Joke Gabriël, Gea Wissels...

Quirijn Waaijenberg met nationale selectie naar EK crosstriathlon

DIEREN - Quirijn Waaijenberg uit Dieren neemt zondag 26 september met de nationale selectie deel aan de Europese Kampioenschappen Crosstriathlon. De wedstrijd vindt plaats...
- Advertisment -