Home / Rheden-Regiobode / Energie- en klimaatactiviteiten

Energie- en klimaatactiviteiten

DIEREN – Op zaterdag 13 april wordt in de Emmaschool in Dieren een middag in het teken van energie en klimaat gehouden. De werkgroep Klimaat en energie biedt vanaf 12.00 uur een gevarieerd programma . Aan de precieze invulling hiervan wordt nog hard gewerkt. Maar zeker is dat er diverse workshops en rondleidingen door Dieren-Zuid worden gegeven. Dit om een indruk te geven hoe andere inwoners al aan de slag zijn gegaan met verduurzaming. Er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Ook voor huurders is er informatie over de mogelijkheiden. Mensen die geïnteresseerd zijn om aan een van de werkgroepen deel te nemen kunnen zich ook aanmelden.

Tel. 06-56053389

Tel. 06-53303442

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.