Home / Brummen-Regiobode / Eigen voetbaltas voor de G-Toppers van vv Loenermark

Eigen voetbaltas voor de G-Toppers van vv Loenermark

LOENEN – De toppers van het G-Voetbal van voetbalvereniging Loenermark uit Loenen zagen op vrijdag 1 maart een droom in vervulling gaan. Alle spelers van het jeugd- en seniorenteam werden na afloop van de training verrast met een voetbaltas met hun eigen naam.

De aanschaf van deze persoonlijke tassen is mogelijk gemaakt door een donatie van aannemingsbedrijf Draisma uit Apeldoorn en de opbrengst uit de collecte van Fonds Gehandicapten Sport van afgelopen jaar. Loenermark vindt het belangrijk dat teams ook uitstralen dat ze een team zijn. “Alle toekomstige nieuwe leden van de G-Voetbalteams krijgen dan ook een tas met hun naam op de bovenkant”, meldt G-Voetbal coördinator Gerrit Blom.
Wie ook wil ervaren hoe leuk het is om bij vv Loenermark in Loenen te voetballen, kan een e-mail sturen naar: g-voetbal@vvloenermark.nl of de training op vrijdagavond bijwonen.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.