Home / Brummen-Regiobode / Eendracht krijgt muziek cadeau

Eendracht krijgt muziek cadeau

EERBEEK – Muziek schept een band. Soms is die band zelfs zo sterk dat hij uitmondt in een huwelijk. Dat gebeurde onlangs ook bij Gerd Wensink (rechts op de foto) en Eva van Doesburg (midden). Via de muziek vond het stel elkaar. Samen spelen ze bij muziekvereniging Eendracht in Eerbeek. En als muzikanten trouwen dan brengt Eendracht hen op de huwelijksdag een serenade. Aldus geschiedde.

Als dank voor de muzikale gelukwensen besloot het kersverse echtpaar de muziekvereniging een muziekstuk cadeau te doen. Het werd ‘Sweet-Toned’ van componist Tjeerd Nijhof. Een mooie en spectaculaire compositie met het bijzondere instrument Euphonium in de hoofdrol. Dirigent Jaap Musschenga (links op de foto) nam het cadeau in ontvangst. Op zaterdag 9 maart kan het Eerbeekse publiek gaan genieten van ‘Sweet-Toned’. Die avond is het jaarlijkse voorjaarsconcert van Eendracht. Gerd zal zelf de Euphonium-solo voor zijn rekening nemen, onder begeleiding van 55 muzikanten waaronder zijn vrouw en geliefde Eva op bugel.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.