Home / Rheden-Regiobode / ‘Een verhaal over onze taal’

‘Een verhaal over onze taal’

DIEREN – Drs. Leny Woudstra geeft donderdag 7 maart een lezing over de Nederlandse taal in de Bibliotheek Dieren. Over het ontstaan, de vele veranderingen die plaatsvonden en hedendaags gebruik en inhoud van taal. Taalverrijking en taalverruwing, gemunte woorden, regels uit gedichten die in ons collectieve geheugen zitten en het woord van het jaar. De lezing is gratis toegankelijk en duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek.

www.bibliotheekveluwezoom.nl

Lees ook

Online ouderavond: opvoeden in de digitale wereld

DIEREN – De mediacoaches van de Bibliotheek Veluwezoom op maandag 10 en dinsdag 11 mei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.