Home / Brummen-Regiobode / Een Baan in een Dag

Een Baan in een Dag

HOENDERLOO – De jeugdzorgorganisatie de De Hoenderloo Groep uit Hoenderloo en Deelen houdt op woensdag 20 maart het evenement Baan in een Dag voor pedagogisch medewerkers, die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. De Hoenderloo Groep (onderdeel van Pluryn) zoekt pedagogisch medewerkers A en B. Belangstellenden maken op 20 maart kennis met de organisatie, onder andere door een rondleiding over het terrein. Er staat een aantal speeddates met medewerkers op het programma en ze krijgen een casus voorgelegd. Tot slot lopen de kandidaten een tijdje mee op een leefgroep. Aan het eind van de dag kijken deelnemers en recruiters samen of er sprake is van een match. Het programma duurt 13.15 uur tot ongeveer 20.00 uur. Wie bij De Hoenderloo Groep aan de slag wil, heeft een pedagogische opleiding en hbo werk- en denkniveau nodig. Een SKJ-registratie is vereist. Meer informatie en aanmelden kan via de website.

www.baanineendag.nl

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.