Home / Brummen-Regiobode / Dwarsliggers: ‘bedankt voor vier doldwaze dagen carnaval’

Dwarsliggers: ‘bedankt voor vier doldwaze dagen carnaval’

EERBEEK – Van de lichtjesparade met heel veel kinderen die een lampion hadden geknutseld naar de sleuteloverdracht door de burgemeester, de Carnadisco voor de jeugd van 9tot 15 jaar naar een mega gezellig Party Time in de zaal van Residentie de Korenmolen op de vrijdagavond. De Dwarsliggers in Eerbeek hebben zich prima vermaakt tijdens vier dagen carnaval.

Zaterdagmiddag was het locomotiefjesbal voor alle kinderen van Eerbeek en omstreken. Ook hier was het enorm druk met kinderen en zij genoten van een optreden van Teun en Paulientje en natuurlijk van gezellige muziek. Er waren 3 prijzen voor de leukst verklede kinderen.
Er was dit jaar geen tent geplaatst bij de Korenmolen dus de carnavalsparty op zaterdagavond was ook in de zaal van de Korenmolen waar zelfs het restaurant van Grand café de Korenmolen was leeggeruimd. Dit werd dan ook een enorm gezellige en zeer geslaagde avond in een bomvolle zaal. Mede door optredens van Matthias Woerdman en Super Hollands werd er door zo’n 350 carnavalsvierders een geweldig feestje gevierd.
Op zondag was er, ondanks de regen en wind wel een optocht, klein maar door de deelnemers niet minder enthousiast gelopen. Helaas blijft het moeilijk om andere verenigingen en scholen warm te krijgen voor de optocht. Dat is echt heel erg jammer! Op maandagochtend werd het weekend traditioneel afgesloten met het Frühschoppen. Bijkletsen over het geweldige weekend dat we hebben gehad, want dat was het zeker dit jaar!

Carnavalsvereniging De Dwarsliggers bedankt dan ook iedereen die erbij was op de vrijdag- en/of zaterdagavond, maar ook al haar sponsoren en adverteerders in ’t Dwarsliggersdörpse Buukske en vooral iedereen van Residentie de Korenmolen voor hun bijdrage en inspanningen, die er mede voor hebben gezorgd dat we met z’n allen, jong en oud, dit jaar van een fantastisch carnaval hebben kunnen genieten.

Lees ook

Femke wint Brummense Voorleeswedstrijd

EERBEEK – Femke Nijenhuis heeft de online kwartfinale van de Voorleeswedstrijd gewonnen. De leerlinge uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.