Home / Doesburg-Regiobode / Drukke kinderkledingbeurs in Drempt

Drukke kinderkledingbeurs in Drempt

DREMPT – De voorjaarsbeurs met kinderkleding in het Dorpshuis in Voor-Drempt werd goed bezocht afgelopen zaterdag. Op de kledingbeurs wordt leuke en vlotte, eigentijdse tweedehands kleding, schoenen, accessoires en andere kinderspullen verkocht.

Ook kon men kinderboeken, puzzels en (gezelschap)spelletjes kopen. Alle kleding was door de organisatie netjes gesorteerd op maat en aan rekken gehangen zodat zoeken makkelijk ging.
De sfeer is altijd goed en de kwaliteit van de kleding erg hoog. Per betalende klant wordt 1 euro extra berekend ten behoeve van het goede doel en de verkoper staat 25 procent af aan de organisatie. Met dit percentage van de verkoopprijs steunen ze al meer dan twintig jaar Stichting Barmuja met het financieren van diverse projecten in Ethiopië.
De niet-verkochte kleding kon achterlaten worden en dit wordt dan opgehaald door Kledingbank Montferland. Deze kledingbank geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Zeldzame juwelen in het Lalique Museum

DOESBURG – In het Lalique Museum, gevestigd in de historische Hanzestad Doesburg, is een nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.