Home / Brummen-Regiobode / Donateurscheque uitgereikt tijdens voorjaarsconcert Eendracht

Donateurscheque uitgereikt tijdens voorjaarsconcert Eendracht

EERBEEK – Zaterdagavond 9 maart gaf muziekvereniging Eendracht in Eerbeek haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Ruim 500 bezoekers genoten in concertzaal de Bhoele van drie orkesten van de Eerbeekse muziekvereniging. Aan het einde van het concert werd onder de aanwezige donateurs een dinercheque bij Grandcafé De Korenmolen verloot. De prijs werd beschikbaar gesteld door Meerwaarde Totaal, het bedrijf van Ben Kamphuis, bassist bij Eendracht. De familie de Jonge uit Hall nam de prijs, uit handen van de voorzitter van Eendracht, in ontvangst.

Lees ook

Openbare vergadering dorpsraad Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Woensdag 29 september is er een openbare vergadering van de dorpsraad Oosterhuizen. Eenieder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.