Home / Doesburg-Regiobode / Doesburgse schreef boek over ‘thuiskomen in jezelf bij borstkanker’

Doesburgse schreef boek over ‘thuiskomen in jezelf bij borstkanker’

DOESBURG – Hentje Metz uit Doesburg publiceerde begint maart haar boek Gehavend, thuiskomen in jezelf bij borstkanker. Ze schreef het voor vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad en houvast nodig hebben.

Hentje is systemisch coach en therapeut en heeft haar eigen praktijk in Doetinchem. “Ik help vrouwen om zichzelf van binnenuit te helen en te vertrouwen op hun innerlijke stem en wijsheid. Sinds 2013 begeleid ik in het bijzonder vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad. Ik hielp honderden vrouwen thuiskomen bij zichzelf, in hun lichaam en in het leven. Vanuit deze kennis en ervaring schreef ik het boek Gehavend.”

De therapeute schreeft Gehavend om vrouwen houvast te geven in het vele dat er is wanneer borstkanker hun levenspad kruist. “De omvang van borstkanker is dikwijls te groot om in één keer te bevatten en doorvoelen. Met mijn boek wil ik vrouwen bemoedigen en inspireren de pijn die borstkanker wakker roept, de innerlijke littekens, te vervlechten met hun levensverhaal, zodat ze zichzelf en het lichaam weer lief durven en kunnen hebben.” Ze omschrijft het boek als ‘een reis door de gelaagdheid van de vrouw’.

Een exemplaar van Gehavend is te bestellen via www.hentjemetz.nl en ligt bij boekhandel Boek en Buro in Doesburg. Na 22 april is het boek via alle boekhandels verkrijgbaar.

Lees ook

Bronckhorst helpt mee taalvaardigheid in regio te verbeteren

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst heeft zich aangesloten bij het Regioplan Aanpak Laaggeletterdheid 2020-2024. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.